Jeugd activiteiten

  • Jeugd Alpha Mijdrecht

Wat denk jij? Is er meer?
Doe mee met de interkerkelijke Jeugd Alpha om hier achter te komen! De Alpha is er iedere dinsdagavond om 19.00 uur. De avond bestaat uit samen eten, een spel, Alpha film + discussievragen en daarna chillen (poolen, tafeltennis & kletsen). De Alpha is er voor alle jongeren uit de regio met een leeftijd van 13 t/m 17 jaar of 18 t/m 28 jaar en vindt plaats op de locatie van De Weg, industrieweg 38F Mijdrecht (boven karwei). Met de discussiegroepjes wordt je ingedeeld met leeftijdgenoten. Gezamenlijk opgeven kan en neem vooral vrienden en vriendinnen mee!
Meer info over de komende Jeugd-Alpha in Mijdrecht? Klik hier !!

  • Jeugdkring 16+

We zijn momenteel met meerdere kerken in Mijdrecht (Veenhart, PG Mijdrecht, Leef!, De Weg en de Chr.gerf gemeente) samen aan het overleggen hoe we na de zomer 2023 gezamenlijk een jeugdavond kunnen laten plaatsvinden voor jeugd van 16 jaar en ouder. Dus niet meer in elke kerk een eigen groepje. Maar gezamenlijk op 1 locatie met alle jongeren tegelijk. Zodra hier meer duidelijk over is en we weten wat de locatie en startdatum gaat worden, volgt hier meer info.

  • Baan 7

Baan7 is iedere eerste zondag van de maand om 19.00 uur en wordt georganiseerd door en voor jongeren. Het is de plek om samen met heel veel toffe jongelui elkaar en God te ontmoeten. We beginnen met muziek van onze eigen Baan7-band en hebben daarna een spreker die een bepaald thema behandelt. Je bent welkom, ongeacht je achtergrond. Neem je vrienden mee en kom! Baan7 is het jongerenevenement in de Levend Evangelie Gemeente te Aalsmeer.

  • LEEF! JE UIT!

Wij organiseren (elke 3 maanden) jeugddiensten voor jongeren in Mijdrecht.
Met onderwerpen en thema’s die herkenbaar zijn, leuke muziek en gezellige activiteiten! (zie de agenda voor de volgende dienst)

  • Het Honk Mijdrecht

Op vrijdagavond komen de tieners (12-16jr) bij elkaar in ‘t Honk van 18.45 uur tot 21.00 uur. Tijdens deze avonden wordt er samen gegeten, een leuk spel gedaan en zijn er goede gesprekken met elkaar.

Je bent van harte welkom, ook als je niet naar gemeente (LEEF!) gaat of als je geen overtuigd christen bent!

Adres ‘t Honk: Gosewijn van Aemstelstraat 5, Mijdrecht (Buurtkamer).