The Passion Mijdrecht

Het is bijna weer zover!! Nog:

1680982200

  dagen

  uren  minuten  seconden

tot

The Passion Mijdrecht


De Passion Mijdrecht komt terug!

Evenals vorig jaar willen we met “The Passion Mijdrecht” in de 40-dagen tijd toeleven naar Pasen. De Passion Mijdrecht is een gezamenlijk initiatief van meerdere geloofsgemeenschappen. We starten weer met het rouleren van het kruis in de diverse kerken; as. zondag 26 februari start deze in de Janskerk!

Dit jaar hebben we als thema gekozen “Hoe ver ga jij” – welke weg wil jij gaan met Jezus, hoe geef je invulling aan je geloof, wat ben je bereid daarvoor te doen (of te laten)? We mogen onze zorgen, vragen en wensen bij het kruis brengen; we nodigen je uit om letterlijk hierover iets op het kruis te schrijven of te tekenen.

Als teken dat we samen op weg zijn zullen we elke zondag tijdens de dienst ook een vlog zien van één van de kerken (zie ook op ons Youtube kanaal), waarmee we steeds een ander perspectief op de betekenis van Pasen krijgen. Uiteindelijk hopen we elkaar te ontmoeten op stille zaterdag, 8 april voor ontmoeting, een stille tocht en de Paaswake. Noteert u de datum alvast in uw agenda?