Jeugd Alpha Mijdrecht

Wat denk jij? Is er meer?

Doe mee vanaf 4 april met de interkerkelijke Jeugd Alpha om hier achter te komen! De Alpha is er iedere dinsdagavond om 19.00 uur. De avond bestaat uit samen eten, een spel, Alpha film + discussievragen en daarna chillen (poolen, tafeltennis & kletsen). De Alpha is er voor alle jongeren uit de regio met een leeftijd van 13 t/m 17 jaar of 18 t/m 28 jaar en vindt plaats op de locatie van De Weg, industrieweg 38F Mijdrecht (boven karwei). Met de discussiegroepjes wordt je ingedeeld met leeftijdgenoten. Gezamenlijk opgeven kan en neem vooral vrienden en vriendinnen mee!

(Leest u dit als ouder, opa of oma van de doelgroep, daag dan vooral uw kind of kleinkind uit om mee te doen!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: